NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Kultúra

Meztelenül állt modellt Palvin Barbara egy Los Angeles-i festőnek?

Bájos kislányos arc, csillogó nagy szemek és bomba test. Pont ezek a tulajdonságai teszik Palvin Barbit a tervezők és a közönség kedvencévé. Bár a szépségideál változik, de egy kislányos tekintet mindig rabul ejt. Hogy miért is, arról most mi lerántjuk a leplet.

Azt hiszem, egy cseppet sem túlzok, ha azt írom, hogy férfiak százezrei várják remegve azt a pillanatot, hogy kedvencük végre teljes egészében megmutatkozzon meztelen valóságában. Nos, van egy jó és egy rossz hírünk: a jó az, hogy hogyan is nézhet ki Barbi, anyaszült meztelenül egy Los Angeles-i képzőművész már megálmodta, a rossz pedig az, hogy valószínűleg egyáltalán nem a magyar szépség volt a modell. Akkor mégis mi történt? Ha kíváncsi görgessen tovább, nem fogja megbánni.

Szerelmes dal
fotó: i-seldom-do.livejournal.com

Audrey Kawasaki: erotika szecesszióval és mangával fűszerezve

Audrey Los Angelesben született, 1982-ben. Művészetére nagy hatással voltak Klimt és Mucha, de természetesen a manga és az anime is belekeveredik. Ezek a képek általában nagyon erotikus töltetűek, fiatal lányok szerepelnek rajtuk, kevés ruhában, sokszor félreérthetetlen pozíciókban és arckifejezéssel. New Yorkban tanult festészetet, de nem fejezte be a sulit, mert sokszor mondták neki, hogy ez a stílus nem fog bejönni és nem lesz sikeres.

Audrey egy kiállításmegnyitón
fotó: audrey-kawasaki.com

Aztán mégiscsak rácáfolt a kétkedőkre: a ledér biszex csajszik fatáblákra festve világkarriert futottak be. Persze ebben nagy szerepe van annak is, hogy amit Audrey csinál egyedi: modern és mégis múltat idéző. Nagyot dob rajt az is, hogy természetes anyagokkal dolgozik, legtöbbször fával, stílusa pedig annyira különleges, hogy ezer közül is felismerhető.

Már tetováláson és cukorkás dobozon is

Sőt telefontokon, vagy lemezborítón. Ezek a jól eltalált nőalakok meghódították a világot: először a szintén extrém Kat von D varrta rá egyik kliensére Audrey festményét az LA Ink -ben. Ma már sokak bőrét díszítik alkotásai, sőt mindennapi használati tárgyakra is rákerültek.

Egy tetko a sok közül
fotó: thetattooedgeisha.wordpress.com

A lányok mellett gyakran megjelennek szimbolikus vagy valóságos alakok: pókok, kisállatok, madarak. Mindemellett erotika és melankólia lengi körül őket, hiába pontos a figurális ábrázolás, mintha lebegnének a térben. Ezek persze nagyban köszönhetőek annak, hogy Kawasaki vonzódik az ezotériához, így minden képben van egy mélyebb megfejtés is, amire nekünk kell rájönnünk.

De hogy jön ide a mi szépséges Barbink?

A szépség örök, tartja a közhely, és ez a szép csajok esetében fokozottan igaz. Azok az arcarányok és kislányos vonások, amikkel a szupermodell rendelkezik az egész világon általánosak és vonzzák a tekintetet. Így egy cseppet sem véletlen, hogy ezeknek a szexuális túlfűtött szépségeknek az arca Palvin Barbi arcvonásait idézi fel bennünk.

Barbi vagy nemBarbi?
fotó: Nyugat.hu

Egyébként, ha többre is kíváncsi, Audrey Kawasaki aktív közösségi élete él. Saját weboldala itt található. Ha az instragramja érdekli, akkor erre vegye az irányt.

Hozzászólások (1)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Rőzsike : J* l*nn*, h* m*n*l t*bb sz*k*mb*r v*l*m*ny*t m*g*sm*rh*tn*nk. *...
Virológus a kínai vakcináról: olyan, mint a fekete-fehér televízió
adt01: "D* *z *s *rd*k*l, h*gy * 2011-b*n b*h*r*ng*z*tt *gy*n* ny*g...
Vas megyében egyedül Szombathely bukta be az iparűzési-adó változását - Biztosan véletlenül
adt01: " sz*v*z*k*p*s *ll*mp*lg*r*k sz*m* 8 m*ll** k*r*l v*n. *kk*...
Vas megyében egyedül Szombathely bukta be az iparűzési-adó változását - Biztosan véletlenül
busman: *rb*n 1-2 h*n*pj* *rd*tl*n k*m*tr* (*nf-n*l m*g*s*bbr*) v*tt f*l...
Vas megyében egyedül Szombathely bukta be az iparűzési-adó változását - Biztosan véletlenül
nagyokos_kicsikinai: F*t*b*l*nd......
Fekete-Győr András futóversenyre hívta ki Németh Szilárdot és Budai Gyulát