NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sport

Kupagyőztes lett a szombathelyi Holczmüller Bence

Hét hónap után újra versenybe szálltak a szombathelyi kick-boxosok.

A COVID-19 miatti hét hónapos leállást követően, múlt hétvégén Nádudvar adott otthont a márciusi Diákolimpia után félbeszakadt, de most újraindult versenyszezon következő megmérettetésének.

A III. Nádudvari Gasztro Kupa nyílt országos versenye az egész hazai kick-box társadalmat megmozgatta, hiszen a gyermektől a felnőtt korcsoportig, négy szabályrendszerben (pointfighting, light-contact, kick-light és formagyakorlat) avattak bajnokot.

A szombathelyi Agrobio Classic Kick-box Club két versenyzővel vágott neki a versenynek. Mayer Gábor vezetőedzővel utazott Nádudvarra Holczmüller Bence és Králl Csaba.

Holczmüller Bence 84 kg-ban indult kick-light szabályrendszerben. A döntőben felnőtt kick-box világbajnokkal találkozott, akivel szemben gyönyörű győzelmet aratott. Holczmüller Bence junior korcsoportú versenyzőként remekelt a tatamin. Ezzel az első helyen végzett és a dobogó legfelső fokára állhatott fel.

Holczmüller Bence, Agrobio Classic Kick-box Club
fotó: Agrobio Classic Kick-box Club

Králl Csaba 74 kg-ban indult kick-light szabályrendszerben, ahol újabb tapasztalatokat szerzett, de az éremszerzés még elmaradt.

„Holczmüller Bence és Králl Csaba nagy fogyasztás és több hónapnyi kényszerszünet után ismét tatamira lépett versenykörülmények között. A felkészülés nagyon jól sikerült. Holczmüller Bence – a tavalyi utánpótlás Európa-bajnokság bajnokaként – éremesélyesként utazott a versenyre. Kiváló formában és nagyon motiváltan tért vissza a küzdőtérre. Sikeres taktikával és remek felkészüléssel elértük a várt győzelmet. Nagy dolog, hogy egy junior utánpótlás korú versenyző győzedelmeskedik egy felnőtt világbajnokkal szemben! Nagyon határozottan, támadóan lépett fel a döntőben, melyet siker koronázott. Králl Csaba év elején érkezett egyesületünkbe. Korábban másik sportegyesületben sportolt. Jelenleg még hiányzik a verseny rutin, a verseny tapasztalat. Ez a verseny, ha érmet nem is, de reményeim szerint további tapasztalattal gazdagította Csabát. A befektetett munka és a növekvő tapasztalat előbb-utóbb meghozza a sikereket. Gratulálok mindkettő versenyzőnek” – árulta el lapunknak Mayer Gábor vezetőedző.

A következő hazai verseny Szombathelyen lesz, november 7-én az ELTE SEK Sportcsarnokában, a Controll SE szervezésében rendezik meg a Light-contact és Kick-light Felnőtt és Master Class Magyar Bajnoki Döntőt. Az egyesület szeretettel vár minden szurkolót és a kick-box iránt érdeklődő gyerekeket, felnőtteket is egyaránt.

Hozzászólások (1)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

fucking: N*m, *z *gy*d g*t*lj* * g*nd*lk*d*st, m*rt *m* n*ncs ...........
35 évre magánkézbe akarja adni a magyar kormány a gyorsforgalmi úthálózatot
joska01: V*l*g*s,*z *k*z*t*k g*t*lj*k * m*g*rt*st *s * g*nd*lk*d*st…...
35 évre magánkézbe akarja adni a magyar kormány a gyorsforgalmi úthálózatot
joska01: T* m*ly*n *st*b* v*gy…..v*gy t*t*lr* *tt*d m*g*d*t m*r m*g*nt d*...
35 évre magánkézbe akarja adni a magyar kormány a gyorsforgalmi úthálózatot
joska01: N*m * m*sz*r*s v*tt* m*g *z *r*m*v*t,h*n*m *z *p*s nyrt. *z nyrt...
35 évre magánkézbe akarja adni a magyar kormány a gyorsforgalmi úthálózatot
kovacs_ugynok: H*ggy*d! Cs*k tr*llk*d*k *z * t*lv*j f*d*l*t*s*s k*s r*szk*b*r*n...
35 évre magánkézbe akarja adni a magyar kormány a gyorsforgalmi úthálózatot