NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Könnyű

Nem fogja elhinni, mit művelnek ezek a srácok néhány késsel

Ne próbálja ki otthon-rovatunk jótanácsa: tényleg ne próbálja ki otthon!

Az asztalra helyezett ujjak közé villámgyors iramban leszurkált késhegy ősrégi macsó bátorságpróba. Na de lehet-e ezt négyzetre emelni? Lehet hát, ha mondjuk másfél méterről dobja az ember a pengét az ujjak közé. És ez még semmi, mert rúgni is lehet a kést, mondjuk két repülő almába. Néhány, figyelemre vágyó fiatal mindezt megcsinálta, olyan virtuóz tehetséget villogtatva, amivel új kontextusba helyezik a konyhaművészet fogalmát. Vagy nem. Mindenesetre a videót muszáj megnézni:

...ha pedig megvolt a megnézés, nyomban szögezzünk is le két dolgot, amit kötelességünk leszögezni, még mielőtt bárki volna olyan elvetemült, hogy rohanna a legközelebb eső konyhakésért. Az egyik az, hogy:

Ezt senki ne próbálja ki otthon. Tényleg.

A másik pedig az, hogy miért ne próbálja ki otthon senki. Hát azért, mert borzasztóan veszélyes műveletekről van szó, és a helyzet az, hogy:

Ezek a srácok valójában nem képesek ezekre a trükkökre.

Ők ugyanis a RocketJump, egy szórakoztató videókra specializálódott csapat, akik úgy bánnak a CGI effektekkel, mint háziasszony a keze ügyébe kerülő csirkemellel. És mindezek közben még lebilincselően szellemesek is, elég csak megnézni ezt a fordulatokban gazdag lövöldözős jelenetet , vagy azt, amikor kedvenc bunyós videojáték-szereplőik bőrébe bújnak .

Szóval, a késes videóra visszatérve, bizony senki nem lehet ennyire szerencsés. Aki kíváncsi a trükkfelvételek elkészítési módjára, az itt megnézheti őket, lépésről lépésre. Micsoda megnyugvás, hogy még léteznek bűvészek, akik hajlandóak elárulni a titkaikat!

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

kovacs_ugynok: *gy* n*m g*nd*lj* s*nk*, h*gy *z*k sz*m*ly*s*n p*szt*lg*tn*k f*s...
Nyilasok vonulását osztotta meg a szovjetek helyett a fideszes képviselő
jeremias: * HVG k*mm*nt sz*kc**j*b*n m*gt*l*l*d *k*t *s *lvt*rs**k*t. 4-5...
Döntetlen a világbajnok franciák ellen az Eb-n
kovacs_ugynok: n*m k*n* *nny*t *nn* m*nt * g*d*ny......
Oltatlansági igazolványt hirdetett Gődény György
Ddd911: +1 t*p*k*s b*szm* m*gy*r f*c*b*z* sz*rk*l* (t*szt*l*t * k*v*t*ln...
Mbappé és Benzema rasszista magyar szurkolókra panaszkodik egy holland lap szerint - Frissítve
Paulus_Maior: D*cs*r*t*s(??) ! K*rt k*rd*s*m v*n cs*p*n: 1. B*zt*s, h*gy *...
Most már tényleg, igazán: júliusban érkezik a hivatalos kártya