NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Kamionnal ütközött a szombathelyi IC Sopronnémetinél

Kamion hajtott a Szombathely és Budapest között közlekedő IC elé. A vonaton ketten sérültek, a kamionsofőrt tűzoltók szabadították ki. Súlyosan sérült.

Kamionnal ütközött a Szombathelyről Budapest felé közlekedő intercity vonat ma délelőtt, 9.50 perckor Szil-Sopronnémeti állomásnál. Az elsődleges vizsgálatok szerint a balesetet az okozta, hogy a kamion a fénysorompó tilos jelzése ellenére hajtott a vasúti átjáróba. Az ütközés következtében a kamiont vezető férfi súlyos sérüléseket szenvedett, a szerelvény első kocsijában pedig két utas könnyebben sérült. A vonatforgalom a mentés és vizsgálatok idejére áll a szakaszon, várhatóan 13 óra körül indulhat újra - tájékoztatta a nyugat.hu-t Rázó László, a GYSEV szóvivője.

Életveszélyesen megsérült a kamionsofőr - Fotó: kisalfold.hu
fotó: Cs. Kovács Attila / kisalfold.hu

Frissítés: Súlyosan sérült a győri kamionsofőr

Súlyos sérülései vannak a győri kamionsofőrnek. A mentők nem tudták megközelíteni a derékig érő hóban, ezért a tűzoltók vitték 300 méteren keresztül - írja a kisalfold.hu


Vasúti baleset történt hétfőn délelőtt Győr-Moson-Sopron megyében, Sopronnémeti és Szilsárkány között. Információink szerint kamionnal ütközött a Szombathelyről Budapestre tartó InterCity. Több sérült is van. A kisalfold.hu információi szerint a vonaton ketten könnyebben sérültek, a kamionsofőrt még nem sikerült kiszabadítani a roncsból.

A nyugat.hu egy vonaton tartózkodó utastól úgy értesült, hogy többen látták a vonat felé tartó kamiont és azt is észlelték, hogy a jármű nem fog megállni, ezért felugrottak és hátrafelé kezdtek szaladni.

Hozzászólások (16)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

elbandi: k*m*ly*n? *gy h*n*p *l*tt 235 *z*r *mb*rt s*k*r*lt *ssz*tr*mb*t*...
Háromszáz megfigyelőt is küldhet Magyarországra a választások miatt az EBESZ
zofa: *z * f*r*g v*l*j**g g*szt*st*l*n b*nd* kb. 2 m*ll** 2x *lt*tt *m...
Itt a hivatalos és végleges verzió: így alakul át a védettségi igazolvány rendszere február 15-től
Macoka: *z m*r m*g*nt *ly*n f*d*sz*s. V*n *gy k*rty* *m* n*m t*rt*lm*zz*...
Itt a hivatalos és végleges verzió: így alakul át a védettségi igazolvány rendszere február 15-től
shopron: *bb*n m* *z *kt**l*s? 30 *v *l*tt s*k*r*lt f*l*j*t*n* k*t h*d*t,...
Riasztó állapotban van Szombathelyen a Kodály Zoltán utcai híd
Independent: N*m *rt*m * f*ny*lg*k*t *z *sz*d* *ll*p*t*v*l k*pcs*l*tb*n. M*g...
Miért csak reggel 9-kor nyit hétvégén a szombathelyi uszoda?