NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Kamionnal ütközött a szombathelyi IC Sopronnémetinél

Kamion hajtott a Szombathely és Budapest között közlekedő IC elé. A vonaton ketten sérültek, a kamionsofőrt tűzoltók szabadították ki. Súlyosan sérült.

Kamionnal ütközött a Szombathelyről Budapest felé közlekedő intercity vonat ma délelőtt, 9.50 perckor Szil-Sopronnémeti állomásnál. Az elsődleges vizsgálatok szerint a balesetet az okozta, hogy a kamion a fénysorompó tilos jelzése ellenére hajtott a vasúti átjáróba. Az ütközés következtében a kamiont vezető férfi súlyos sérüléseket szenvedett, a szerelvény első kocsijában pedig két utas könnyebben sérült. A vonatforgalom a mentés és vizsgálatok idejére áll a szakaszon, várhatóan 13 óra körül indulhat újra - tájékoztatta a nyugat.hu-t Rázó László, a GYSEV szóvivője.

Életveszélyesen megsérült a kamionsofőr - Fotó: kisalfold.hu
fotó: Cs. Kovács Attila / kisalfold.hu

Frissítés: Súlyosan sérült a győri kamionsofőr

Súlyos sérülései vannak a győri kamionsofőrnek. A mentők nem tudták megközelíteni a derékig érő hóban, ezért a tűzoltók vitték 300 méteren keresztül - írja a kisalfold.hu


Vasúti baleset történt hétfőn délelőtt Győr-Moson-Sopron megyében, Sopronnémeti és Szilsárkány között. Információink szerint kamionnal ütközött a Szombathelyről Budapestre tartó InterCity. Több sérült is van. A kisalfold.hu információi szerint a vonaton ketten könnyebben sérültek, a kamionsofőrt még nem sikerült kiszabadítani a roncsból.

A nyugat.hu egy vonaton tartózkodó utastól úgy értesült, hogy többen látták a vonat felé tartó kamiont és azt is észlelték, hogy a jármű nem fog megállni, ezért felugrottak és hátrafelé kezdtek szaladni.

Hozzászólások (16)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

lolka: *s *n k*m*ly*n g*nd*l*m, h*gy m*nd*gy k* *l * "tr*n*n", ...
A NER-elit luxusutazásait fotózó újságírót is megfigyelték a Pegasus kémszoftverrel
eheti: *s *z*t* *s v*d*m*n v*z*t *gy*? H*sz*n * v*r*b*n v*n. ...
Katalizátorok tucatjait lopta el egy 18 éves fiú Szombathelyen
demoktatorovm: M*k*! S*ksz*r m*ndt*m m*r, h*gy M*ly*n T*szt*lt St*rM*n *r *gy f...
Negyedik alkalommal ültették el a születések fáját Szombathelyen
eheti: R**d*s*l * k*pcs*k k*pc*s *s *kk*r h*rs*gt* h*gy *d*n n*m k*ll n...
A NER-elit luxusutazásait fotózó újságírót is megfigyelték a Pegasus kémszoftverrel
demoktatorovm: *gy f* *s sz*m*t T*szt*lt *r*m? M* * pr*bl*m*? V*l*k* b*nt k*v*...
Negyedik alkalommal ültették el a születések fáját Szombathelyen