NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Prostikon ütöttek rajta a rendőrök Lentiben – Videó a razziáról

A szórakoztatáson kívül szexuális szolgáltatást is nyújtottak a lányok a 86-os út közelében, egy éjszakai bárban. A klubot egy vasi házaspár vezette. Rendőrségi videókkal.

Használt- és bontatlan óvszerek, szamurájkard, baseball-ütő, terhességi teszt – néhány tárgy a Zala megyei Lentiben lefoglalt tárgyak közül, amelyek a rendőrségi asztalon sorakoztak. A rendőrök szeptember 7-én ütöttek rajta a 86-os főút közelében működő night club-on, amit egy Vas megyei házaspár üzemeltetett. (Meg nem erősített információink szerint egy Szombathelyhez közeli faluban lakik a pár.)

Videó a rajtaütésről és interjú

A rendőrök „megfelelő létszámban” érkeztek és az emeleten aktus közben találtak egy magyar lányt és egy külföldi férfit. A kihallgatások és az adatgyűjtés során kiderült, hogy a bárban talált magyar nők bejelentett alkalmazottak, konzumhölgyek voltak, akiknek a feladatuk a vendégek szórakoztatása. Az éjszakai bár jellegéből adódóan 22-6 óra között dolgoztak, 500 forint feletti órabérért. A jelenléti ívet is példásan vezették. Ezen felül szállást és étkezést is kaptak a lányok. Mindannyian aláírtak egy nyilatkozatot, miszerint csak zuhanyzós sztriptízben működnek közre, szexuális szolgáltatást nem nyújtanak. Amennyiben mégis, azért vállalják a felelősséget és az alkalmi munkavállalásuk azonnal megszüntetésre kerül.

Szamurájkard síkosítóval és óvszerrel
fotó: Tánczos Mihály

A bár kialakításánál azonban gondoskodtak róla, hogy a 20 euróba kerülő zuhanyzós sztriptíz után a vendégek ne csak hideg víz alatt hűthessék le szenvedélyüket. A zuhanyzók mellett a szobákban zajlottak az aktusok, immáron 60 euró díjért, amit a recepciósnál lehetett rendezni, ezután adta oda a szobakulcsot. Azt nem tudjuk, hogy a recepciós fogadott-e reklamációkat, de a panaszkönyv helyett vélhetően előbb előkerült volna a pult alatt tárolt baseball-ütő és szamurájkard. A bevételről csak napi elszámolás készült egy irkára, a rendőrök a korábbi napok, hetek összesítését nem találták meg. A lányok a bevégeztetett menetek után is jutalékot kaptak.

Siklósi Ernő alezredes beszél az elfogás körülményeiről
fotó: Tánczos Mihály

A razzia során előállított prostituáltak magyarok voltak, míg a vendégek külföldiek. Videónkban is jól hallatszik, hogy a rendőrök az ilyen helyen meglehetősen kétértelmű „álljon fel!” felszólítás után szláv nyelven is megkérik a vendéget, hogy tápászkodjon fel. Ellenállást senki nem tanúsított, de értelme sem lett volna. Az üzemeltetőn és a feleségén kívül a pultos, hat konzumlány és kilenc vendég tartózkodott a clubban a késő esti órákban. A rendőrség bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt helyszíni szemlét tartott, mely során a több, a bűncselekményhez köthető bizonyítékot -feljegyzéseket, a konzumhölgyek tevékenységének nyilvántartását, használt óvszereket, szexuális segédeszközöket, síkosítókat stb. foglaltak le.

Nyilatkozat
fotó: Tánczos Mihály

A kihallgatott vendégek nem titkolták, hogy szexuális szolgáltatásokért tértek be a klubba. A konzumhölgyek közül is többen tettek részletes vallomást. A rendőrség az eljárás során beszerzett személyi és tárgyi bizonyítékok alapján a klub két üzemeltetőjét és a pultos férfit őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat. A bíróság ezzel egyetértett, azonban a gyanúsítottak előéletére tekintettel elegendőnek találta a két üzemeltető házi őrizetének és a pultos lakhelyelhagyási tilalmának elrendelését. Az ügyben a Lenti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya bordélyház fenntartásával elkövetett üzletszerű kéjelgés elősegítése miatt indított büntetőeljárást.

Hozzászólások (5)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

elbandi: h**b* m*ntr*zz*k f*ly*m*t*s*n h*gy *lt*tt *gy*n*gy f*rt*z, *tt*l...
A járványtagadók hirtelen elkezdtek maszkot viselni, hogy megvédjék magukat a beoltottaktól
elbandi: j*h h*t *k* cs*k * m*d**b*l t*j*k*z*d*k *zt *r*k m*gl*p*t*s*k. :...
„Ötször át kellett ülnöm, és a kalauz is beszólt” – Egy egészségügyi dolgozó az ingyenes utazás tortúrájáról
belabo: S*jn*l*t*s *z *s*t, v*l*j*b*n *zt m*t*tj*, m*nny*r* t*j*k*z*tl*n...
Meghalt a férj, a bank hagyatéki számlára rakta át a pénzét, amihez az özvegy most nem férhet hozzá
elbandi: > cs*k s*m*n j*nn* *gy k*rm*ny, *m*ly*k n*m r*b*lj* sz*n*sz*t *z...
A NER emberei köröznek a volt balatonberényi gyermeküdülő fölött
belabo: *k*n*k k*t*l*z* f*z*tn* * h*lyj*gy*rt, *z n*h*zm*ny*zh*t*, h*gy ...
„Ötször át kellett ülnöm, és a kalauz is beszólt” – Egy egészségügyi dolgozó az ingyenes utazás tortúrájáról