NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sziget Fesztivál 2010

Legdögösebb fiúk, leghelyesebb lányok a Szigeten

A mínusz egyedik naptól kezdve ott voltunk az év legnagyobb fesztiválján, hogy beszámoljunk az összes zenekarról és DJről, a délelőtti programokról és lazulásról, az Auchan-túráról, a szigeti kajáról, de még nem ejtettünk szót valamiről, ami nagyon fontos... A helyes fiúkról és lányokról szóló helyzetjelentésünk következik, tripla galériával!
A legdögösebb fiúk. Első galéria
fotó: J. Júlia

Hol vannak idén a helyes fiúk?

A sziget fesztiválok úgy élnek emlékeimben, mint az évnek azon egy hete, amikor az egy főre eső helyes fiúk száma kerek egyre emelkedik a Hajógyári szigeten és környékén. Idén is így vágtam neki a hétnek, felkészülve a folyamatos nyálcsorgatásra.

A mínusz egyedik napon ki kellett józanodnom: hova tűntek idén azok a cuki francia indie fiúk, akik tavaly mint az MR2 előtt álltak kockás indben, Vans félcipőben és csőnadrágban? És azok a sármos, barna hajú, borostás, bézs rövidnadrágban és nyomottmintás pólóban táncolók a világzenei színpadnál? Úgytűnik a Kispál és a borz koncertje nem vonzotta ide őket. A nulladik napot is eredménytelen pásztázással töltöttem el, már-már beletörődtem, hogy idén ilyen a felhozatal.

Itt vannak a helyes fiúk!

A sziget első, igazi, számozott napján azonban sokkal jobb kedvem lett. Ska-P és The Hives beindította a partit, és bár így is rosszabb volt a helyzet, mint az előző években, és sok középszerű és enyhén csúnya fiún kellett átverekedni magam hozzá, de végül találtam pár igazán dögös darabot. A legkülönbözőbb helyeken lehet rájuk találni, de a legtöbb a nagyszínpad környékén van a bajáratnál kóborol, és nagyrészük nem beszél igazán magyarul.

Helyes lányok a Szigeten

Miután kibeszéltük a fiúk helyzetét, ideje, hogy a lányokról is ejtsünk pár szót. Először a lányok terén is nehézségekbe ütköztünk, bár erre jobban számítottunk. A leghelyesebb lányok amúgy is a Balaton Soundon vannak, de általában a Szigeten sem rossz a felhozatal.

Idén, talán Mika „Big girls, you are beautiful” száma miatt sok duci csaj rázta egyszál fürdőruhafelsőben. Mások a túlburjánzó egyéniségüket próbálták kifejezésre juttatni túl sok színűre festett hajjal, mindenhol kilyuggatva vagy szétrajzolva, esetleg nagyon egyedi és utánnozhatatlan, ámde előnytelen darabokba bújva.

Végül találtunk helyes reggae-lányt, szexi trendit, folkot, deszkást és igazán mindenfélét. Nagyrészük magyar – nem hiába, rólunk mondják, hogy messzeföldön híresek vagyunk a lányainkról.

Búcsú a Szigettől

Egy egész évet kell most újra várnunk a következő évi fesztiválra - és annak fiú és lányfelhozatalára. Mi már most alig várjuk, hogy nyilvánosságra hozzák a jövő évi fellépőket, dátumokat, programokat miegymást, búcsúként álljon itt még egy adag kép azoknak, akik nézegetni jobban szeretnek, mint olvasni.
Búcsú a szigettől. Katt a harmadik galériára!
fotó: J. Júlia

Hozzászólások (11)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

marko1968: M**rt k*ll k*t*k*rn* * r*ndsz*m*t???...
Balra el a piac felé, két záróvonalon át
Szup: *z *gy k*cs*t p*r*n**d v*l*m*ny. T*d*d k*k k*rm*ny*zn*k m*st Sp*...
Orbán Ráhel és családja Spanyolországba költözött – Hogy is van ez?
miki1950 : *m*gy m*g *zl*s*k *s p*f*n*k k*l*nb*z*k. ...
Újabb tekintélyes nemzetközi díjjal jutalmazták Karikó Katalint
miki1950 : T* b*lf*k v*gy! *n *gy*tl*n h*rd*t*st s*m l*t*k, m*rt n*m *k*r*...
Újabb tekintélyes nemzetközi díjjal jutalmazták Karikó Katalint
miki1950 : N*m h*nn*m, h*gy n*k*d h**ny*zn* *gy *ly*n , pr*t*k*ll*l t*l*t*z...
A jelek szerint ma tartják Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjét