NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sziget Fesztivál 2010

Legdögösebb fiúk, leghelyesebb lányok a Szigeten

A mínusz egyedik naptól kezdve ott voltunk az év legnagyobb fesztiválján, hogy beszámoljunk az összes zenekarról és DJről, a délelőtti programokról és lazulásról, az Auchan-túráról, a szigeti kajáról, de még nem ejtettünk szót valamiről, ami nagyon fontos... A helyes fiúkról és lányokról szóló helyzetjelentésünk következik, tripla galériával!
A legdögösebb fiúk. Első galéria
fotó: J. Júlia

Hol vannak idén a helyes fiúk?

A sziget fesztiválok úgy élnek emlékeimben, mint az évnek azon egy hete, amikor az egy főre eső helyes fiúk száma kerek egyre emelkedik a Hajógyári szigeten és környékén. Idén is így vágtam neki a hétnek, felkészülve a folyamatos nyálcsorgatásra.

A mínusz egyedik napon ki kellett józanodnom: hova tűntek idén azok a cuki francia indie fiúk, akik tavaly mint az MR2 előtt álltak kockás indben, Vans félcipőben és csőnadrágban? És azok a sármos, barna hajú, borostás, bézs rövidnadrágban és nyomottmintás pólóban táncolók a világzenei színpadnál? Úgytűnik a Kispál és a borz koncertje nem vonzotta ide őket. A nulladik napot is eredménytelen pásztázással töltöttem el, már-már beletörődtem, hogy idén ilyen a felhozatal.

Itt vannak a helyes fiúk!

A sziget első, igazi, számozott napján azonban sokkal jobb kedvem lett. Ska-P és The Hives beindította a partit, és bár így is rosszabb volt a helyzet, mint az előző években, és sok középszerű és enyhén csúnya fiún kellett átverekedni magam hozzá, de végül találtam pár igazán dögös darabot. A legkülönbözőbb helyeken lehet rájuk találni, de a legtöbb a nagyszínpad környékén van a bajáratnál kóborol, és nagyrészük nem beszél igazán magyarul.

Helyes lányok a Szigeten

Miután kibeszéltük a fiúk helyzetét, ideje, hogy a lányokról is ejtsünk pár szót. Először a lányok terén is nehézségekbe ütköztünk, bár erre jobban számítottunk. A leghelyesebb lányok amúgy is a Balaton Soundon vannak, de általában a Szigeten sem rossz a felhozatal.

Idén, talán Mika „Big girls, you are beautiful” száma miatt sok duci csaj rázta egyszál fürdőruhafelsőben. Mások a túlburjánzó egyéniségüket próbálták kifejezésre juttatni túl sok színűre festett hajjal, mindenhol kilyuggatva vagy szétrajzolva, esetleg nagyon egyedi és utánnozhatatlan, ámde előnytelen darabokba bújva.

Végül találtunk helyes reggae-lányt, szexi trendit, folkot, deszkást és igazán mindenfélét. Nagyrészük magyar – nem hiába, rólunk mondják, hogy messzeföldön híresek vagyunk a lányainkról.

Búcsú a Szigettől

Egy egész évet kell most újra várnunk a következő évi fesztiválra - és annak fiú és lányfelhozatalára. Mi már most alig várjuk, hogy nyilvánosságra hozzák a jövő évi fellépőket, dátumokat, programokat miegymást, búcsúként álljon itt még egy adag kép azoknak, akik nézegetni jobban szeretnek, mint olvasni.
Búcsú a szigettől. Katt a harmadik galériára!
fotó: J. Júlia

Hozzászólások (11)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

mikornyicki: ...*s * f*d*szb*n *gyr* t*bbsz*r r*h*gn*k f*l h*ng*s*n. M*gy * ...
Ungár Pétert támogatja a szombathelyi ellenzéki előválasztáson a Jobbik
miki1950 : *z *s kr*mpl* *szt*s. * k*z*p*szt*ly *ls* f*l*n*k * kr*mpl*j*. ...
Márki-Zay Péter keményen nekiment Czeglédy Csabának a szombathelyi előválasztás miatt
miki1950 : N*m *ly*n *gysz*r* *z * k*rd*s. M*rt h* pl. *n l*nn*k *z *gy*k ...
Megvan az első érdeklődő Törőcsik Mari házára
elbandi: p*rsz*, m*nd*nk* *k*s*bb, h*sz *tt m*nd*nk* "sz*k*rt*"!!...
Kínai vakcina: mégsem véd a mutánsok okozta fertőzéstől
belabo: H*t*lm*s gr*t * m*gy*r b*jn*kcs*p*tn*k! V*g*g dr*kk*lt*m * m*ccs...
Bajnok a Haladás futsal csapata