NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Könnyű

Jégre fel! – Csúszás koncertekkel és programokkal a Műjégpályán

Ezernél több korcsolya hasította a műjeget szombaton délután, miután a pálya kinyitotta kapuit. Az idén hosszabb nyitva tartás, programok és fűtött sátor várja a kori szerelmeseit. A 23. szezon mozgalmasnak ígérkezik Szombathelyen.

Hidegért fohászkodtak

Hét közben 16 fokos „meleg” bizonytalanította el a Műjégpálya munkatársait, a nyitásra kijelölt szombat délelőtt pedig a zuhogó eső adott okot a homlokráncolásra. Végül azonban minden akadály elhárult és kinyithatott a létesítmény. Bár a Fő téren ugyanebben az időben kezdődött az adventi programsorozat, a Műjégpályánál sem kellett kongó ürességtől tartani. Több mint félezer embert vitt a jégre a siklás szeretete.

Kinyitott a Műjégpálya Szombathelyen
fotó: Tánczos Mihály

Fűtött sátor

Érdekesség és újdonság a pálya mellett felállított 200 négyzetméteres fűtött sátor, amiben hamburgerezés és forralt teázás mellett koncerteket, előadásokat élvezhet időnként a közönség. A nyitónapon a Westend Bluesband húzott korialávalót, majd DJ Szúnyog vette át a terepet a szombatonként rendezendő jégdiszkók első állomásaként. De lesznek majd itt gyerekprogramok és koncertek is. Nem maradhat el a már hagyományosnak számító nemzetközi mikulástalálkozó a színes – és az idén egyéb formában is hagyománytörő –mikulásokkal, de lesz jégfarsang, olimpiai ötpróba és a Weöres Sándor Színház művészei is csúszós talajra merészkednek.

Még több kép a szezonnyitóról
fotó: Tánczos Mihály

December 7-től adományokat is várnak a pénztárnál. Az összegyűlt játékokat, tartós élelmiszert és egyéb ajándékot még karácsony előtt a Magyar Vöröskereszt kapja meg, hogy szétoszthassa a rászorulók között.

Az összes képért klikk ide!
fotó: Tánczos Mihály

Képeink a szezonnyitón készültek.

Kapcsolódó

2009.02.19. 11:00

Újabb hét farsangi bál - Valentintől a Jégkarneválon át a gyógyfürdőig

/ bálok 2009 /
Ismét óriási adag képet tálalunk Olvasóinknak a vasi bálszezon legújabb rendezvényeiből. A hagyományos bálok mellett jártunk óvodában, gyógyfürdőben és jégpályán is, megörökítve több száz bálozót.

2008.12.08. 17:54

Mikulás a Jégpályán, a Fő téren, a kórházban és az oviban – Vidám képgalériák

/ könnyű gal. 4 kapcs. /
Ismét találkoztak a szivárvány minden színében tündöklő nagyszakállúak Szombathelyen, a Mocorgó oviban pedig a mókusok kémkedtek a jóságos Mikulásnak.

2008.11.22. 21:52

Siklás szakadó esőben - Kinyitott a Műjégpálya

/ galéria gal. 3 kapcs. /
Két perccel azután, hogy a lelkes korisok elfoglalhatták a Szombathelyi Műjégpályát leszakadt az eső. Ennek ellenére egyre többen merészkedtek a jégre. Az első este képes krónikája.

2008.01.20. 09:26

Vidám szombathelyi találmány: tandem fakutya (kép és videó)

/ sport /
Újabb bohó ötlettel lepte áll elő Varga Jenő. A tandem fakutyán egyszerre ketten élvezhetik a siklást.

2007.11.19. 13:53

Rekordot döntött a húsz éves Műjégpálya (képgaléria)

/ közélet /
Kigyulladtak a reflektorok és az első "fecskék" Guru Josh Infinity című számának remixére hasíthatták a szűz jeget. Képgaléria.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

oszto: *z *ng*z*k....
Koronavírus: október 1-jétől szigorítanak Bécsben
demoktatorovm: *n *g*z*n *ssst*b* T*szt*lt *r*m!...
Katalizátorok tucatjait lopta el egy 18 éves fiú Szombathelyen
miki1950 : L*tsz*k, h*gy N*m*ny *ndr*s v*ssz*f*l* t*lj* * v*r*st, n*m p*d*g...
Újabb multinacionális cég érkezett meg Szombathelyre
tintiritti: *n *nn*k n*m cs*n*lt*m v*ln* pr*m*t *gy c*kk f*rm*j*b*n, h*th* *...
Szlovéniában a home office-hoz is kell védettségi igazolás
Ddd911: P*ty*s d*h*s l*tt? :D k*s bz* ...
A NER-elit luxusutazásait fotózó újságírót is megfigyelték a Pegasus kémszoftverrel