NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Hírek

Rátámadtak egy futó lányra Sopronban

Az ismeretlen tettes levágott egy darabot is a lány hajából.

Jobb félni, mint megijedni, tartja a mondás. A soproni Bécsi dombon élő olvasó is azzal a szándékkal értesítette az Enyugatot, hogy figyelmeztesse az arra járókat.

Hétfőn kora délután ugyanis egy ismeretlen megtámadott egy Bécsi dombon kocogó fiatal lányt, és levágott a hajából egy darabot. A hajmeresztő történetet megerősítette a megyei rendőrfőkapitányság sajtómunkatársa is. Többet egyelőre nem árulhatott el, az egyenruhások a helyszínen vannak, keresik az elkövetőt.

Sokan kocognak, gyakran egyedül a Bécsi dombon, a csendes és árnyas környék nagy sétákra is csábít. Hogy ki és miért tesz ilyet, az egyelőre rejtély, de bízzunk benne, hogy a rendőrség megoldja és kideríti nemcsak a tettes személyét, hanem az indítékait is.

Hozzászólások (1)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés