NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Közélet

20 évvel fiatalabb, „feltűnően csinos” nőt vett feleségül Rogán Antal

A Blikk kiderített néhány részletet a titkos nászról.

Mi is megírtuk hétfőn,

02.01. 09:55

Ismét bekötötték Rogán Antal fejét

/ közélet 14 hsz. /
Friss vagyonnyilatkozatából derült ki.
hogy Rogán Antal friss vagyonnyilatkozatából kiderült, tavaly titokban megnősült. Akkor még csak annyit lehetett tudni, hogy új feleségét Rogán Barbarának hívják. hiába kereste több lap is a Vas megyéből származó minisztert, nem volt hajlandó beszélni magánéletéről.

A Blikknek azonban sikerült kiderítenie néhány részletet a titkos nászról. Ezek szerint a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője egy 20 évvel fiatalabb borsodi lányt vett el. Barbara Kazincbarcikán érettségizett a helyi gimnáziumban, majd az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szerzett diplomát magyar szakon, diplomamunkáját Molière: A mizantróp című drámájáról írta.

„Feltűnően csinos jelenségként” jellemezték ismerősei a Blikknek, így egyáltalán nem meglepő, hogy korábban több szépségversenyen is indult és még manökenként is kipróbálta magát.

fotó: MTI/Bruzák Noémi

Azt nem tudni, hogy mikor ismerkedtek meg, de a lap úgy tudja, hogy december közepén álltak az anyakönyvvezető elé Budapesten. Egyáltalán nem verték nagy dobra az esküvőt, az ifjú páron kívül csak a két tanú volt jelen, Rogán pedig nagyon sajnálja, hogy még idős édesanyja sem lehetett ott a házasságkötő-teremben.

A vírushelyzet miatt pedig ha akartak, sem tarthattak volna világraszóló lagzit, de állítólag azt tervezik, hogy ha majd lazítanak a szabályokon, nagyobb társasággal is ünnepelnek.

Hozzászólások (21)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

kezdem: * k*mm*nt*l*k n*gy r*sz* k*pm*t*t*. J*, *kk*r h* "t*cccc*k&...
Válaszolt az ír nagykövetség Orbánnak
iszek: *n l* sz*kt*m t*rd*ln* ( f*l t*rdr* *r*szk*dn* *z t*rd*l*s?) * k...
Válaszolt az ír nagykövetség Orbánnak
kovacs_ugynok: L*f*rd*t*m: *z **-t *l*r*sztj*k * m*gr*ncs*k, *z*rt sz*v*zz*t*k ...
Szakértő: amiről Orbán beszél, az kvázi a világ lezárása
kovacs_ugynok: H*z*d*k * k*s k*cs*g, m*rt f*d*sz*s....
Szakértő: amiről Orbán beszél, az kvázi a világ lezárása
kovacs_ugynok: *kk*r l*nn* *zl*t, h* * p**cr*l f*n*nsz*r*zn*k *z *g*sz*t, st*d*...
Az M4 Sport futballszakértője elképesztő érzéketlenséggel nyilvánult meg Eriksen rosszulléte után