NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Közélet

A megyebállal kezdetét vette a vasi báli szezon

Ezt idén Celldömölkön tartották.

Tegnap a megyebállal hivatalosan is megkezdődött a báli szezon Vas megyében. Idén Celldömölk, azon belül is a Jufa Vulkan Thermen Resort volt az esemény házigazdája, ahol Majthényi László, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke és felesége, Fehér László, Celldömölk polgármestere és felesége, valamint Stankovics Beáta, a Nemzet Szépe Szépségverseny 2. udvarhölgye és különdíjasa fogadta az érkezőket.

Megyebál
fotó: Pozsonyi Gábor

Báli köszöntőt Majthényi László és Fehér László mondott. A Közgyűlés elnöke emlékeztetett, 2015. januárjában úgy gondolták, a városokat végigjárva, a városokkal közösen rendezik meg a megyebálokat, így jutottak el idén Celldömölkre. Fehér László arról beszélt, hogy Celldömölk város is kötődik a vízkereszthez, hiszen 1979 január 6-án lett város a település, így a várossá válás 40. évfordulója alkalmából került a Kemenesaljára a rendezvény.

Megyebál
fotó: Pozsonyi Gábor

Az este nagy sikert arató programeleme a Karnevál Velencétől Nápolyig című koncert volt, olasz művészek közreműködésével. Mintegy másfél órás előadásukban ismert dallamokat játszottak, énekeltek a közönségnek nápolyi dalokból és operaáriákból álló repertoárjukban. A jótékonyság sem maradhatott el, több mint hétszázezer forint gyűlt össze tombolából. Amit a két kedvezményezett, a Celldömölki Polgárőr Egyesület és Vas Megyei Mozgássérültek Celldömölki Csoportja kapja.

Puskás Tivadar is táncra perdült
fotó: Pozsonyi Gábor

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Paulus_Maior: V*rb*ssz*? *gy fr*szt! "*lt*rn*t*v k*lt*r*l*s pr*gr*m...&#...
19 éves férfit késeltek halálra a IX. kerületben - a rokonok vérbosszút akarnak
Paulus_Maior: "H*l zs*rn*ks*g v*n, *tt zs*rn*ks*g v*n ... s *gy r*d *s ...
A Fidesz megszüntette az Egyenlő Bánásmód Hatóságot - És miért baj ez?
Szentkirályi: *gy ,*nk*bb n* cs*n*lj*n s*mm*t....
Jól odasóztak a szombathelyi Jókai park sétányának
TMiki: "* r*k*n*k v*rb*ssz*t *k*rn*k" J*. L*h*t m*nn* P*k*szt*...
19 éves férfit késeltek halálra a IX. kerületben - a rokonok vérbosszút akarnak
okidoki: "*k* k*rd*t r*g*d, k*rd *lt*l v*sz *l"...
19 éves férfit késeltek halálra a IX. kerületben - a rokonok vérbosszút akarnak