NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Időjárás

Jönnek a mínuszok és némi hó is eshet

Az előttünk álló napokban fokozatos lehűlésre számíthatunk, és némi hó is hullhat. Majd a jövő hét első felében ismét enyhül az idő.

Vasárnapig főleg keleten fordulhat zápor, hózápor, de a csapadék mennyisége összességében várhatóan 5 mm alatt alakul - derült ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből. Összefüggő, megmaradó hóréteg kialakulása nem valószínű. Szinte minden nap lesz több-kevesebb napsütés, ami a téli napforduló után lassan hosszabbodásba váltó nappalokon derűs hangulatot ad majd. Különösen szombat-vasárnap lesz szeles idő, a Dunántúlon sokfelé viharos széllökésekkel, de a jövő héten kedden és szerdán is fújni fog a szél.

A hőmérséklet csökken: vasárnap a maximumok is csak 0 és +4 fok között maradnak, míg a leghidegebb reggel hétfőre ígérkezik, akkor akár -10 fokos fagyok is kialakulhatnak. Hétfőn napközben már egyre enyhébb és nagyrészt száraz léghullámok érkeznek fölénk a magasban, akkortól ismét erősödik a nappali felmelegedés, de az éjszakák többnyire fagyosak maradnak.

fotó: Garai Antal Atom

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

GVera: 1 h*n*pj* m*t*tt*k. M*k*r b*m*nt*m *ng*m *s k*t*n* f*g*d*tt, *s ...
Hadiállapot a Markusovszky kórházban: Mit követel egy katona a sűrgösségire siető betegtől?
joska01: *z*rt m*rv*d* m*rt v*nn*k f*jl*tt*bb *s k*v*sb* f*jl*tt *ll*m*k ...
"Szombathelyi" gól a németek ellen
lolka: L*tsz*k, h*gy * "f*d*sz*s" *ld*ln*k h*lv*ny l*l* f..gj* ...
"Szombathelyi" gól a németek ellen
Macoka: T*lj*s*n m*nd*gy, h*gy m*nny* v*lt. M*nny* v*n, *s m*nny* l*h*t...
Videó: Kánikulába dermedt a szombathelyi „térköves” Berzsenyi tér
polgartars: *ng*m *rd*k*ln* sz*m sz*r*nt* *ssz*h*s*nl*t*s f*c* *s sz*nh*z v*...
"Szombathelyi" gól a németek ellen