NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Időjárás

Éjszaka mínuszok is lehetnek, de hétvégére enyhül az idő

Míg az elkövetkező napokban meglehetősen hideg lesz, az ország egyes helyen éjjel mínuszokra lehet számítani, addig vasárnap és jövő hét hétfőn megint beköszönt kellemes, enyhe ősz.

Egészen péntekig folytatódik a hideg levegő beáramlása térségünkbe, majd a hétvégén jelentős enyhülés veszi kezdetét. Vasárnap már akár 20 fok is lehet - írja előrejelzésében a kiderül.hu .

Szerdán reggeltől a kezdetben kevésbé felhős tájakon is újra megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, és többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég. Késő délelőttől nyugat felől egy gyenge csapadéksáv vonul végig kelet, délkelet felé, amely az északkeleti tájakat várhatóan nem érinti. Többfelé megélénkül az északkeleti, északi szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 13 fok között várható. Késő este 3, 8 fok valószínű.

Ugyanakkor csütörtökön a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és +5 fok között alakul, de északkeleten és a Duna-Tisza közén néhol -4, -1 fok is lehet. Pénteken sem lesz melegebb: a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 13 fok között alakul. Vasárnap azonban ismét melegszik majd az idő, így a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 15 és 20 fok között alakul.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

realista: * l*ny*g,h*gy * sp*c**l*s*n k*pz*tt z*ld*gy* f*t*n*cs*s *s * k*r...
Mire jó a Médiaközpont, merre tart a cég?
hozzászóló1: S*t*ry K*r*ly j*l l*tj*, *z * v*r*sv*z*t*s cs*k * p*nzt k*lt*. ...
Mire jó a Médiaközpont, merre tart a cég?
polgartars: "* r*g* st*d**nt *s k*ll*tt *t*m*lt*tn* *s *z *j*t *s k*ll,d...
"Szombathelyi" gól a németek ellen
realista: * l*ny*g,h*gy * k*rm*nyb*zt*s *r*t * s*b*ss*gk*rlzt*z*s,cs*kk*nt...
Videó: Kánikulába dermedt a szombathelyi „térköves” Berzsenyi tér
kovacs_ugynok: B*r*ms*g. *sz*b*n s*ncs k*l*n j*g*k*t b*zt*s*t*n*, cs*k s*k*t*l ...
Orbán: „Ma az állam aktívan védelmezi a homoszexuálisok jogait”