NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sport

A Viktória FC célja megnyerni a magyar bajnokságot!

A Viktória FC Szombathely keddi sajtótájékoztatóján, Barczi Csaba a klub elnöke olyan lépésekről beszélt, melyek, ha kis mértékben is, de megváltoztatják a Viktória FC arculatát.

A csapat jelenleg a 2. helyen áll, a 2003/2004-es női NB I. tabelláján, mindössze egy ponttal lemaradva az MTK mögött. Markó Edina játékos-edző szavaival élve „nyílt öltözőtitok”, hogy mi a Viktória FC célja a tavaszi fordulóra: megnyerni a magyar bajnokságot, és ez által szereplést kivívni egy nemzetközi megmérettetésre. Ehhez, nagyban hozzájárulhat a csapat új játékosa Tóth Gabriella középpályás, a Debrecentől. A tájékoztatón, két bejelentés hangzott el, melyek egyet jelentenek Barczi Csaba „lépéseivel”:

Marad az edzőség

Markó Edina visszavonul az aktív játéktól, melynek oka, hogy a – most már-volt játékos gyermeket vár. Arra a kérdésre, hogy marad-e a válogatott utánpótlásánál, annyit közölt, be kell adnia egy felkészülési tervet, s ha elfogadják, és szeptemberben születendő gyermeke is engedi, beleveti magát a munkába. Természetesen a gyakorlati teendőkben segítségére lesz a kapusedző is.

Névszponzorálás

A sajtótájékoztatón került sor a hivatalos szerződés aláírására, mely a West Hungary Consulting és a Viktória FC között jött létre névszponzorálás céljából. A csapat új neve: WH Consulting- Viktória FC. A partner cég, amely egyaránt rendelkezik gazdasági és humán profillal, nemcsak anyagilag segíti majd a csapatot. A játékosok részt vehetnek a cég tanfolyamain, esetlegesen munkahelyet is keresnek a lányoknak.

Keresés

Hozzászólások

mrs.megmondo: j*v*t*s: j*l*n *s*tb*n...
Meztelenül mutatta meg a volt KDNP-s Lukácsi Katalin, hogy mit kell megtanulni Auschwitzból
mrs.megmondo: S*jn*s *l*g r*ssz*l *ld*zt*k * c*g*ny*k*t... j*ln*k *s*tb*n, n*m...
Meztelenül mutatta meg a volt KDNP-s Lukácsi Katalin, hogy mit kell megtanulni Auschwitzból
polgartars: *z * sz*m*r*, h*gy *l*g v*n *nf*rm*c** f*rr*s. M*g sz*m*r*bb, h...
Más orosz vakcinát teszteltek, mint ami forgalomba kerülhet
duffs: M*c*f*l*!!! N*l*nk *nn*k *z *ssz*gn*k * t*bbsz*r*s*t k*lt*k * m*...
40 millió euróból menti meg Bécs a tradicionális bécsi cégeket
miki1950 : *zt k*tsz*r *s m*g f*gj*k g*nd*ln*, m*rt *nn*k n*gy * r*z*k*j* *...
Pálinkás József új pártja is részt vesz az ellenzéki előválasztáson