NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sport

Szurkolói ankét a megbékélés jegyében

Bíró Péter megvette a húst a jó gulyáshoz, most már Bozsik "főszakácson" a sor, hogy ízletes ételt készítsen az alapanyagokból.

Az ankét elején Illés Zoltán klubigazgató, egyesével mutatta be az új játékosokat. Mondanunk se kell a legnagyobb, szűnni nem akaró taps Illés Bélát az utóbbi évek egyik legjobb magyar labdarugóját köszöntötte.

A szurkolók tartsanak ki!
Az elmúlt hónapok értékelésénél Bíró Péter is a klasszis leigazolását tartotta első számú fegyverténynek. Az elnök arra kérte a szurkolókat, hogy soha többet ne forduljon elő az, ami a Siófok ellenni hazai találkozón: amikor a csapnivalóan rosszul játszó Lombard Fc Haladást saját közönsége valósággal lefütyülte a zöld gyepről. Bíró elmondta: kritizálni lehet, ez része egy csapat és közönsége között meglévő kapcsolatnak, ugyanakkor elfogadhatatlannak tartja, hogy egy publikum saját csapata ellen szurkoljon.

„…önmagunkhoz képest jobbak leszünk tavasszal.”
Bozsik Péter szakmai igazgató a felkészülést jónak értékelte.
– Biztos vagyok abban, hogy önmagunkhoz képest jobbak leszünk tavasszal. Az, hogy mindez mire lesz elég az ellenfelekkel szemben, majd kiderül – mondta a szakember.
Gelei Károly ügyvezető igazgató a klub súlyos pályagondjairól beszélt a szurkolóknak, a vezető arra kért mindenkit, hogy az összefogás jegyében segítse a csapatot.

Drágább belépő, olcsóbb bérlet
Illés Zoltán klubigazgató pedig a bérletekről és a jegyáremelésről beszélt a fanatikusoknak. Az egyszeri belépőkért többet kell fizetni, a bérleteket azonban hatalmas kedvezménnyel válhatják meg a nézők. A Lombard FC Haladás nem titkolt célja, hogy rövid időn belül 1500-2000 bérletessel rendelkezzen a klub.

Az új játékosok is szóltak egy pár szót a jelenlévőkhöz, beszámolójukból az derült ki, hogy mindannyiuknak sikerült beilleszkedni, mindannyian remekül érzik magukat Szombathelyen. Csupán a két román fiú nem bizonyult bőbeszédűnek, igaz Bíró Péter gyorsan hozzátette: nem is versmondónak szerződtette őket.

Mi legyen Jagóval?
Aztán a Jagodics Zoltán Fan Club klub pillanatai következtek. Több szurkoló is kezdőbe követelte – szerintük – a csapat legjobb söprögetőjét. A frappáns válasz sem késett sokáig, Bozsik Péter igazat adott a csapat szurkolóinak abban, hogy Jagó a keret legjobb söprögetője. A baj csupán annyi, hogy mi nem játszunk söprögetővel – tette a hozzá az edző.

”Én nem szólók bele a csapat összeállításába és ezt természetesen Önöknek sem fogom megengedni!”
A válasz nem győzte meg a jelenlévőket, az volt az ember érzése, mintha a szurkolók valamiféle összesküvést sejtenének a harmincöt éves futballista mellőzésében. Hiába mondta Gelei Károly hogy Jagodics a jobb keze a csapatnál, hiába mesélte Bozsik Péter, hogy ők annak idején még magánemberként is összejártak. A szurkolók hajthatatlanok voltak ebben a kérdésben.

A témát megunva aztán Bíró Péter az este egyik legfrappánsabb mondatával lezárta az ügyet: Én nem szólók bele a csapat összeállításába és ezt természetesen Önöknek sem fogom megengedni!

A Jagodics ügyön kívül a szurkolókat leginkább az utánpótlás helyzete érdekelte, ebben a kérdésben már könnyebben ment a szimpatizánsok meggyőzése.

Illés a sztár!
A közel két órás találkozó során egy dolog jelentette az állandóságot. Akármilyen összefüggésben elhangzott Illés Béla neve, a közönség hatalmas tapssal ünnepelte, az MTK Hungáriától szerződtetett labdarugót.

Keresés

Hozzászólások

mrs.megmondo: j*v*t*s: j*l*n *s*tb*n...
Meztelenül mutatta meg a volt KDNP-s Lukácsi Katalin, hogy mit kell megtanulni Auschwitzból
mrs.megmondo: S*jn*s *l*g r*ssz*l *ld*zt*k * c*g*ny*k*t... j*ln*k *s*tb*n, n*m...
Meztelenül mutatta meg a volt KDNP-s Lukácsi Katalin, hogy mit kell megtanulni Auschwitzból
polgartars: *z * sz*m*r*, h*gy *l*g v*n *nf*rm*c** f*rr*s. M*g sz*m*r*bb, h...
Más orosz vakcinát teszteltek, mint ami forgalomba kerülhet
duffs: M*c*f*l*!!! N*l*nk *nn*k *z *ssz*gn*k * t*bbsz*r*s*t k*lt*k * m*...
40 millió euróból menti meg Bécs a tradicionális bécsi cégeket
miki1950 : *zt k*tsz*r *s m*g f*gj*k g*nd*ln*, m*rt *nn*k n*gy * r*z*k*j* *...
Pálinkás József új pártja is részt vesz az ellenzéki előválasztáson