NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sport

Óriási küzdelem-botrány-vereség

Alig két ponttal vesztett a Falco a MOL ellen, a feldühödött Szolnok szurkolók pedig még a Falco kispadjának plexiét is betörték…

A Falcoban a továbbra is sérült Borszéki Csaba mellett, ujjsérülése miatt Pankár Tibor sem tudta vállalni a játékot.

A hazaiaknál betegsége miatt Takács csak a kispadon foglalt helyet, ellenben bemutatkozott az amerikai erőcsatár Derrick Stroud.

A hazaiak kezdték jobban a mérkőzést,  az új légiós egy triplával mutatkozott be. A Falco a 7.percben vette át a vezetést Feigl és Gráczer ponterősségének köszönhetően és a negyed végéig meg is tartotta.

A folytatásban a csapategységre építő és külső dobásokkal operáló szombathelyiek a félideig megtartották előnyüket miután a két korábban említett játékos mellé Henrik is felzárkózott a pontszerzésben.
Megjegyzendő, hogy a három személyi hibás Benitez helyére érkező Mándity Máté egy triplával köszönt be volt kenyéradójának.

A harmadik negyedben is folytatódott a fej-fej melletti küzdelem. A hazaiaknál Orosz mellé felzárkózott Kobale is, a Falconál továbbra is  az egység volt jellemző. Már ekkor gondot okozott centerek sok faultja.

A záró negyedet a Falco kezdte három pontos előnnyel. Az első percekben mid két csapat óriási ziccereket hagyott ki. A sok személyi hiba miatt a szombathelyiek zónáztak, míg a hazaiak emberfogással védekeztek. Ennek ellenére csapatunkból a 35 és 36.percben Benitez és Feigl kipontozódott.

Érdekes módon a szolnokiak csak a 40.percben kapták első személyi hibájukat. A rendkívüli izgalmakban bővelkedő végjátékban a hazai pálya előnyét élvező szerencsésebb szolnokiak vonultak le győztesként.

A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a hazai szurkolók a mérkőzés folyamán több alkalommal trágár szavalókórussal illeték a Falco kapitányát. Nehezen viselték a Falco jó játékát, és  a vendég kispadot védő plexit is betörték. Csak a szerencsének köszönhető, hogy az ott ülőknek nem okozott sérülést. Ez a rombolás a harmadik negyed közepétől több alkalommal megismétlődött ezért, továbbá a  vendégek köpködése és pezsgővel való leöntése miatt három alkalommal állt a játék.

Keresés

Hozzászólások

mrs.megmondo: j*v*t*s: j*l*n *s*tb*n...
Meztelenül mutatta meg a volt KDNP-s Lukácsi Katalin, hogy mit kell megtanulni Auschwitzból
mrs.megmondo: S*jn*s *l*g r*ssz*l *ld*zt*k * c*g*ny*k*t... j*ln*k *s*tb*n, n*m...
Meztelenül mutatta meg a volt KDNP-s Lukácsi Katalin, hogy mit kell megtanulni Auschwitzból
polgartars: *z * sz*m*r*, h*gy *l*g v*n *nf*rm*c** f*rr*s. M*g sz*m*r*bb, h...
Más orosz vakcinát teszteltek, mint ami forgalomba kerülhet
duffs: M*c*f*l*!!! N*l*nk *nn*k *z *ssz*gn*k * t*bbsz*r*s*t k*lt*k * m*...
40 millió euróból menti meg Bécs a tradicionális bécsi cégeket
miki1950 : *zt k*tsz*r *s m*g f*gj*k g*nd*ln*, m*rt *nn*k n*gy * r*z*k*j* *...
Pálinkás József új pártja is részt vesz az ellenzéki előválasztáson